Sorgen och lyckans dag....

I dag ar jag varit på blå ängeln med A-k o veronica sedan for vi en snabbis till stallet, Senbestämde vi oss för att fara till Boden för att kolla Trav och titta till Tyra och hennes Föl.
På väg hem innan Boden för att yta lite kläder så blir vi omkörda av en ambulans där det är enfiligt och får dsedan eller typ samtidigt veta att det är en svår bil olycka i Bertnäs efter E4:an.
Veronica surfar in på Aftonbladet med sin mobil och kollar vad som har hänt. då står det att en buss med ett fotbollslag har frontal krockat med en personbil och flera befaras var döda :( och många skadade. Sedan är ju då E4:an avstängd i båda riktningarna så vi får köra inlands vägen. Hade inte behövt fara Runt hela Älvsbyn runt men Anna-karin ville vara säker på att hon skulle hitta....
Sen kom vi väl fram till boden och såg de sista 4 loppen. Anna-karin satsade 20kr på Maria Bodins häst i Lopp 7 vinnare\plats. Ingen vinst där. och sedan på Arnie Road <3 där fick hon 42kr i vinst eller egentligen 2kr eftersom hon satsat 40kr sammanlagt.

Sedan hälsa vi på fölis =)=) dom får nog snart komma hem.


Ett liv kan skuta så fort,innan rosorna hinner blomma, blommor och tankar vi skänker till alla des liv som släcks. \\Linnéa

Criminal minds citat för dagen:
"When a good man is hurt, all who would be called good must suffer with him."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0